Demo kombi u Crnoj Gori

Prve dane proleća provešćemo u Crnoj Gori, u druženju sa našim kupcima, partnerima i prijateljima, sa željom da vas upoznamo sa novitetima za 2017. godinu

Demo kombi otvara sezonu

Demo kombi ovogodišnju sezonu otvara na poljoprivrednom sajmu u Šapcu. Noviteti za sezonu 2017/2018 spremno čekaju!

Neka veje

Zima već kuca na prag, sneg samo što nije pao, a mi znamo da nemate razloga za brigu- samo neka veje!

Jesenja akcija

Dobra akcija daleko se čuje! O Villager jesenjoj ponudi svi bruje! Spremni su novi modeli testera i alata za jesen, cepači za drva i duvači za lišće, a uz svaku kupljenu testeru, vredan poklon stiže!

AGRA 2016

I ove godine će se Villager brend predstaviti publici u Gornjoj Radgoni sa novitetima iz Garden i Power kolekcije. 

Villager na Danima maline

Naš Demo combi je samo deo programa koji vas očekuje na "Danima maline i tekstila" u Arilju, 8. i 9. jula 2016. godine

Demo kombi u vašem gradu

Villager Demo kombi je možda već sutra u Vašem gradu. Za sva vaša pitanja, na raspolaganju su vam i naši stručni saradnici koji će na licu mesta demonstrirati rad Villager Garden i Power tools uređaja.

Sajamski dani

I ovog proleća smo uživali u novosadskom gostoprimstvu, u sjajnoj publici poljoprivrednog sajma i u komplimentima koje smo dobili od naših vernih kupaca.

Na sajmu u Novom Sadu

83. međunarodni poljoprivredni sajam je i ove godine najznačajnija sajamska manifestacija u regionu. Mi vas čekamo sa novitetima iz ovogodišnje kolekcije!

Katalozi za sezonu 2016

Novi Villager katalozi za sezonu 2016 dostupni su online za vas. Saznajte šta su najnoviji trendovi u domenu garden i električnog alata. Potražite sve za vaš vrt ili vašu radionicu na jednom mestu.

Novosadski poljoprivredni sajam

Najveća sajamska izložba u regionu počinje uskoro, a Vilager tradicionalno sve posetioce novosadskog sajma dočekuje sa novitetima iz garden i power tools uređaja

AKCIJA na već snižene artikle

Na već snižene artikle dali smo dodatne popuste! Ne propustite priliku da se ovog proleća opremite Villager uređajima po odličnim cenama.