Villager Izazov

Od 13. do 19. maja, Novi Sad bio je prestonica sajamskih manifestacija u Evropi. Po 84. put ugostio je veliki broj izlagača iz Srbije, zemalja iz okruženja, zemalja EU, kao i prekookeanskih država. Kroz hale i otvoreni prostor samo u prva tri dana prošlo je nekoliko desetina hiljada posetilaca koji su mogli da se upoznaju sa najnovijim dostignućima agroindustrije, industrije prehrambenih tehnologija, izuzetno bogatom stočnom izložbom i svime onim što čini jedan sajam. Čak ni smena kišnih i sunčanih perioda nije omela posetioce sa svih strana da uveličaju 84. Međunarodni  poljoprivredni sajam. Kod nas je svih sedam dana bilo jako dimanično jer su se gotovo ceo dan smenjivali takmičari koji su pokušavali da pokažu veštinu u upotrebi testere, kosačice i trimera. Mi smo se naravno pobrinuli da budu adekvatno zaštićeni i usput i sve posetioce obučavali kako se pravilno obući i opremiti pri upotrebi naših uređaja.

 

Ostale vesti

Villager Izazov

Ovogodišnji Novosadski poljoprivredni sajam obeležio je naš Villager Izazov, takmičenje u veštini, brzini i snazi. Veliki broj posetilaca i sjajna atmosfera su su nam i ove godine pokazali da je Novi Sad sjajan domaćin.

Demo kombi u Crnoj Gori

Prve dane proleća provešćemo u Crnoj Gori, u druženju sa našim kupcima, partnerima i prijateljima, sa željom da vas upoznamo sa novitetima za 2017. godinu

Demo kombi otvara sezonu

Demo kombi ovogodišnju sezonu otvara na poljoprivrednom sajmu u Šapcu. Noviteti za sezonu 2017/2018 spremno čekaju!