Akumulatorske kosačice

Villager® akumulatorske kosačice su namenjene košenju travnjaka male i srednje površine (preporučena površina košenja je 250 m2). Karakteristične po tome što spajaju prednosti električnih i motornih kosačica, ove kosačice su idealne za upotrebu u
urbanim sredinama. Indukcioni elektro-motori, agilnost, nizak nivo buke su samo neke od prednosti nasleđenih od električnih kosačica. Sa druge strane, mobilnost i nezavisnost od električne mreže su karakteristike motornih kosačica.

Villager® 40V Li-ion Power™ baterije su opremljene Samsung ćelijama čiji monitorning vrši napredni elektronski kontroler koji onemogućava neravnomerno punjenje i pražnjenje baterijskih ćelija. Ovako konstruisana baterija garantuje dug i pouzdan vek eksploatacije.

Razvojem Li-ion baterija došlo je do smanjenja ukupne mase i produženja radnih intervala između dva punjenja, tako da kao rezultat imate jedan štedljiv i efikasan uređaj.

Istraživanja su pokazala da, dugoročno gledano, Akumulatorski uređaji ostvaruju veću uštedu od onih sa benzinskim motorima jer cena utrošene električne energije je višestruko niža od cene utrošeog goriva i ulja.

Autonomija rada

Villy 4000 E:
4 Ah do 40 minuta.
6 Ah do 50 minuta.


Villy 6000 E:
4 Ah do 35 minuta.
6 Ah do 45 minuta.

 

Podelite objavu:
public.blogSidebar
Top