15.godina inovacija

U februaru 2020. godine, Villager će obeležiti godišnjicu, odnosno proslaviti 15 godina poslovanja. Kompanija je osnovana davne 2005. godine sa ciljem da njeni proizvodi i usluge unaprede vaše radove u bašti, olakšaju vaše poslove u radionici, učine rad u kući zanimljivijim i pomognu vam oko vaših popravki i DIY (Uradi Sam) poslova.
 

Villager je napravio izvanredne pomake u razvoju tehnologija garden, power i akumulatorskog alata u poslednjih 15 godina. Stalno radimo na unapređivanju proizvoda i korisničkog iskustva naših klijenata i njihovih kupaca. Pre 15 godina, fokus našeg rada stavili smo na inovacije i mnogo toga se od tada promenilo.

Villager je evoluirao od male kompanije do velike, diversfikovane kompanije koja rapidno napreduje u konstruktivnom razmišljanju. DIY tržišta širom sveta se hvataju u koštac sa porastom u potražnji akumulatorskog alata. Ukoliko želimo da akumulatorske alate učinimo cenovno pristupačnijim, dostupnim i efektivnijim, stare metode inoviranja više neće biti dovoljne.

Danas se milioni kupaca sa svih strana sveta sa različitim vrstama potreba, oslanjaju na brend Villager. Iz tog razloga naši istraživači naporno rade na razvoju različitih tipova tehnologija i različitih zahteva za održavanje kako bismo stvorili alate koji će odgovoriti na vaša visoka očekivanja i omogućiti vam da uspešno savladate svaki radni izazov u vašoj bašti ili radionici.

Zahvaljujući ovakvom pristupu, razvili smo veliki broj inovativnih proizvoda u proteklih nekoliko decenija- od ručnih alata do robot kosačica.

Ostale novosti

15.godina inovacija

U februaru 2020. godine, Villager će obeležiti godišnjicu, odnosno proslaviti 15 godina poslovanja. Kompanija je osnovana davne 2005. godine sa ciljem da njeni proizvodi i usluge unaprede vaše radove u bašti, olakšaju vaše poslove u radionici, učine
rad u kući zanimljivijim i pomognu vam oko vaših popravki i DIY (Uradi Sam) poslova.
 

Villager katalozi za 2020. godinu

Ove godine smo se potrudili da vam ulepšamo rad u baštama, olakšamo posao u radionicama, učinimo zanimljivim posao oko
kuće, pomognemo u popravkama i majstorijama.
Zbog toga je pred Vama katalog za sezonu 2020, među čije su korice stale sve vaše sugestije, komentari, iskustva sa našim
uređajima.