Jesenja akcija

I ove jeseni smo spremili za vas poseban izbor iz naše kolekcije. Bilo da spremate ogrev ili čistite dvorište, imamo sjajnu ponudu za vas- od testera, cepača drveta, duvača lišća, pa sve do čistača snega, jer nikad se ne zna. I naravno, one sitne ali bitne stvari bez kojih se posao ni ne počinje- rukavice, odela, naočare, ulja...Nek vam ova jesen bude za klasu više! Novi katalog prelistajte na linku OVDE.

Ostale vesti

Sajam Spoga&Gafa - Keln

I ove godine Villager je prezentovao svoje usluge i proizvode na sajmu Spoga & Gafa u Kelnu, u Nemačkoj. I ovog puta Villager je prezentovao svoj koncept specijalizovanih prodavnica pod nazivom Villager Store i potencijalnim poslovnim partnerima detaljno predstavio izgled maloprodaje i postprodaje, kao i marketinške podrške koju pruža.

Spoga&Gafa 2017 - Keln

Villager je zaslužio Keln, ali je i Keln, a sa njim i ceo svet zaslužio da ponovo vidi Villager. Ove godine na sajmu Spoga&Gafa, Villager se predstavio svetskojm tržištu kroz potpuno novi koncept pod nazivom Villager Store.

Villager na novosadskom sajmu

Danas je zvanično počeo 85. novosadski poljoprivredni sajam u Novom Sadu, a Villager će još jednom prirediti sjajnu zabavu i prezentaciju proizvoda za sve posetioce.