Spoga&Gafa 2017 - Keln

Ove godine, Villager je prezentovao svoje usluge i proizvode na sajmu Spoga&Gafa održanom od 2. do 4. Septembra u Kelnu, Nemačkoj. Sajam je bio podeljen u 4 velike kategorije: garden living, garden creation&care, garden bbq i garden unique. Villager je odlučio da se prezentuje publici kroz potpuno novi koncept pod nazivom Villager Store. Ideja je bila da se postojećim ali mnogo više potencijalno novim poslovnim partnerima detaljno predstavi izgled maloprodajnog mesta i postprodaje, kao i marketing podrške koju Villager pruža. Novi koncept se pokazao kao veoma efektan, jer je Villager štand na sajmu imao brojne posetioce sa svih strana sveta.

Ostale vesti

Jesenja akcija 2018

Dobra akcija daleko se čuje! O Villager jesenjoj ponudi svi bruje! Spremni su novi modeli testera i alata za jesen, cepači za drva i duvači za lišće, a uz svaku kupljenu testeru, vredan poklon stiže!

Sajam Spoga&Gafa - Keln

I ove godine Villager je prezentovao svoje usluge i proizvode na sajmu Spoga & Gafa u Kelnu, u Nemačkoj. I ovog puta Villager je prezentovao svoj koncept specijalizovanih prodavnica pod nazivom Villager Store i potencijalnim poslovnim partnerima detaljno predstavio izgled maloprodaje i postprodaje, kao i marketinške podrške koju pruža.

Spoga&Gafa 2017 - Keln

Villager je zaslužio Keln, ali je i Keln, a sa njim i ceo svet zaslužio da ponovo vidi Villager. Ove godine na sajmu Spoga&Gafa, Villager se predstavio svetskojm tržištu kroz potpuno novi koncept pod nazivom Villager Store.